Driving Tips 

 

Consells per a una conducció de baixes emissions i un bon manteniment de l’automòbil

Aquí teniu alguns consells simples, però útils, que us ajudaran a reduir les vostres  emissions mentre conduïu. També us poden ajudar a estalviar diners.

Aquests consells s’adrecen a conductors d’automòbils, especialment per al usuaris de cotxes de gasolina i dièsel. Estan dividits en tres categories: Abans de començar a conduir, durant la conducció i el manteniment de l’automòbil.

Feu clic a una de les caselles inferiors per veure els consells per cada categoria. Per cada consell, feu clic o llisqueu cap a la dreta, i obtindreu una breu explicació.

Aquests consells han estat desenvolupats a través dels treballs de recerca en el marc del projecte MODALES, concretament en l’informe D5.1: Guidelines for low-emission driving (informe en anglès)

Aquests consells formen part d’una campanya per part de col·laboradors de MODALES que anima als conductors -sobretot de vehicles antics- a prendre mesures senzilles per reduir les seves emissions i millorar la qualitat de l’aire, especialment a les zones urbanes.

Descarrega aquí els consells en PDF.